|
|
|
|
|
|
TeknoFys
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Espressokeittimellä eniten antioksidantteja kahviiin
|
Kahvin tiedetään sisältävän antioksidantteja. Espressokeittimellä valmistetussa kahvissa on enemmän antioksidantteja kuin suodatinkeittimellä tai presso- tai mutteripannulla valmistetussa kahvissa. Lisäksi havaittiin, että torrefacto-paahdetusta kahvista saadaan enemmän antioksidantteja kuin tavallisista kahveista. |
|
TeknoFys 11.7.2007 18:25 Lähde Correlation of Selected Constituents with the Total Antioxidant Capacity of Coffee Beverages: Influence of the Brewing Procedure. López-Galilea et al. J. Agric. Food Chem., web July 4, 2007. American Chemical Society. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|