Palvelut ja yhteystiedot

 
 
Palvelut ja yhteystiedot
  Tiedeuutiset - asiallista asiaa kevyesti
Tiedeuutiset kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi, mitä uutta maailmasta on selvitetty. Tiedeuutiset valikoi mielenkiintoisimmat uutiset luotettavista lähteistä ja tiivistää asiat mukavasti luettaviksi uutisvälipaloiksi. Seulomme myös raskaita tiedejulkaisuja ja tuomme tutkijankammioista päivänvaloon toinen toistaan kiehtovampia havaintoja. Mikä mukavinta, esitämme asiat niin, että ne kiinnostavat ihan kaikkia. Tiedeuutisten toimitustyötä johtaa käännöstoimisto Nina Mäki-Kihniä.

Julkaistu materiaali
Uutiset eivät ole ohjeita, suosituksia tai mitään niihin rinnastettavaa - ne ovat lyhyitä koosteita yksittäisen tutkimuksen tuloksista. Uutisissa olevat tiedot ovat lähteeksi mainitun tahon julkaiseman, yksittäisen tutkimuksen tuloksia. Yksittäisen tutkimuksen tulosta ei voida pitää ehdottomana faktana. Jo seuraava tutkimus voi tuoda asiasta esille aivan uutta tietoa. Hanki aina lisätietoa asiantuntijoilta, ennen kuin teet päätöksiä tai johtopäätöksiä.

Palvelut yrityksille
Tiedeuutisten uutistoimitus palvelee myös yrityksiä. Uutissisällön toimittaminen ja mainostilan tarjoaminen ovat esimerkkejä räätälöidyistä palveluistamme.
Yritykset voivat ottaa yhteyttä yritykset (ät) tiedeuutiset (piste) fi

Palvelut tiedeyhteisöille
Tiedeuutiset palvelee tieteen tekijöitä.
Tutkimusyhteisöt voivat ottaa yhteyttä kumppanit (ät) tiedeuutiset (piste) fi

RSS-palvelu
Tiedeuutisten RSS-palvelu on ilmainen yksityishenkilöille. RSS-palvelu tuo Tiedeuutisten otsikot luettaviksesi heti, kun uutinen on lisätty verkkosivulle. Kun klikkaat otsikkoa, juttu avautuu käytössäsi olevaan selaimeen.

1) Voit käyttää RSS-palvelua erillisen RSS-lukijan tai www-selaimen kautta. Verkossa on ladattavissa ilmaisia lukijoita (esim. FeedReader, GreatNews). Lukija toimii sähköpostiselaimen tavoin, mutta ilman roskapostin haittoja. Anna selaimeen RSS-syötteen lähteeksi osoite (tiedeuutiset.fi/rssfeed.aspx). Voit milloin tahansa poistaa RSS-syötteen selaimesta – ja palauttaa sen takaisin. Selaimeen saapuvat vain ne RSS-syötteet, jotka olet tilannut.

2) Vaihtoehtoisesti voit tallentaa RSS-syötteen www-selaimeesi. Klikkaa RSS-kuvaketta otsikkorivin oikeassa reunassa ja tilaa syöte.

Tämän sivuston uutisia sekä RSS-palvelua ja sen kautta hankittuja otsikoita ja uutisia saa julkaista missä tahansa muodossa vain, jos Tiedeuutisten virallinen edustaja on antanut toimintaan kirjallisen luvan.

Tämän verkkosivuston tekstit ovat tekijänoikeuslain mukaan suojattuja. Kuvien tekijänoikeus on useimmissa tapauksissa kuvan ottajalla.


palaute (ät) tiedeuutiset (piste) fi
 
    5.3.2007 14:21 
   
   
 

hae uutisista